×
Naast BTW-advisering is MaatwerkBTW ook ter zake kundig met betrekking tot andere indirecte belastingen.

Overdrachtsbelasting
MaatwerkBTW is werkzaam voor diverse projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven en woningbouwcorporaties. De werkzaamheden omvatten ondermeer het uitbrengen van advies over de BTW- en overdrachtsbelastinggevolgen van de aankoop, ontwikkeling, exploitatie en verkoop van onroerend goed. Daarnaast heeft MaatwerkBTW voldoende ervaring met de gevolgen van herstructurering en verkoop van vastgoedportefeuilles/bedrijven.

Daarnaast heeft Maatwerk
BTW naam gemaakt met het voeren van fiscale procedures. Zo heeft MaatwerkBTW tot het Europese hof geprocedeerd over de BTW- en overdrachtsbelastinggevolgen van de ontwikkeling van onroerend goed en de tussentijdse verkoop hiervan.

Energiebelasting
MaatwerkBTW maakt onderdeel uit van de Maatgroep B.V. Tot deze groep behoort ondermeer ook ZonnepanelenBTW B.V. een advieskantoor, met name gespecialiseerd in de fiscale aspecten van (duurzame) energie en innovatieve initiatieven. Zo is ZonnepanelenBTW B.V. de grootste administratieve dienstverlener in Nederland met betrekking tot de particuliere BTW-teruggaaf op zonnepanelen. MaatwerkBTW levert verder een actieve bijdrage door inzicht te geven in de fiscale gevolgen (BTW en energiebelasting) van innovaties binnen de energiesector. Gedacht kan worden aan collectieve warmte opslag, zonnepanelencollectieven en nieuwe technische innovaties.

Maatwerk BTW

/